Jelentkezés Telefonon: +36/30-820-1750ONLINE

Randiclub

4

A szingli sors csak a regényekben romantikus. A mindennapi életben az emberek keresik társukat, vágynak a közösségre, a szeretetre, a szerelemre.

A diákévek multával – de talán már az alatt is – megnehezedtek a kapcsolatteremtés lehetőségei.

A zajos „diszkók” nem igazán azok a helyek, ahol komolyabb kapcsolatok születnek és bizonyos korosztálynak ez a helyszín már régen bezárult. A munkahely és az utca sem igazán ideális.

Maradt még az internetes párkeresés, de joggal bizalmatlanok sokan, vagy egyszerűen csak a személyes találkozásban hisznek.

A Randevuz6 Club ötlete innen táplálkozik. A diszkrét zárkörű klub ideális minden korosztálynak!

Szeretnénk mi segíteni Neked:)

Hogy hogyan?

Ingyenes regisztráció útján jelentkezel adatbázisunkba

Fontos, hogy a jelentkezési lapot pontosan töltsd ki, mert ebből tudjuk majd, hogy milyen társat szeretnél magadnak, ki neked az ideális partner.

Ezután mi összeállítunk egy-egy zártkörű társaságot (5 nő-5 férfi), ahova Téged is meghívunk és itt egy kötetlen, hangulatos „baráti” vacsora mellett ismerkedhetsz meg akár életed párjával:) És a folytatás?  Akár nálunk vagy kint a nagybetűs életben <3

Ez lehet egy jó esti program számodra és nem kell kétségbe esned, hogy egy ismeretlen társaságba jössz, mert igyekszünk a hangulatot oldani a fogások közötti tematikus játékokkal, beszélgetésekkel :)
De ha úgy gondolod, hogy van egy barátod-barátnőd, akit szintén elhoznál magaddal, mert ő is szingli és részt szeretne venni veled együtt az egyik ismerkedős vacsora esten, akkor kérlek jelezzétek a regisztrációnál, hogy közös társaságba szeretnétek kerülni.

Ha megkaptuk a regisztrációdat, akkor egy válasz e-mail-ben elküldjük neked a jelentkezési feltételeket.

Természetesen személyes adataidat a vonatkozó jogszabályok szerint csak belegyezéseddel rögzítjük, amit kérésedre törlünk is.

Legfrissebb hírek:

Rendezvények: