Jelentkezés Telefonon: +36/30-820-1750ONLINE

Lakásétterem

IMG_0133

Bizonyára, sokan vagyunk ma az országban, a városunkban, akik az utóbbi időben egyre többet találkozunk „lakásétterem” kifejezéssel.

Mi is elkezdtük tanulmányozni ennek a vendéglátási formának a működését.

A történelem. Az „ötlet” Kubában született. A kényszer szülte. Azokban az évtizedekben, mikor az enni, inni, mulatni, beszélgetni, szerető örök vidám kubai emberek előtt  a politikai akarat becsukta az éttermeket.

A megoldás a meggátolhatatlan családi ebédek vagy vacsorák lettek. Tömegesen fogadták szorosabb, vagy tágabb baráti társaságokat lakásaikban a főzni szerető emberek.

A módszer bevált, ami jó azt szabad lemásolni. Így alulhatott ki a mai Európában.

Magyarországon először 2007-ben nyílt meg az első és Debrecenben 2013-ban.

A lakáséttermünk a belvárosban, az egykori Petőfi házban található.

A történelem tisztelete vezette kezünket amikor felújítottuk a tereket, a egyedivé téve a kornak megfelelő antik berendezéssel és büszkék vagyunk az épen megmaradt szabadkéményre.

Ez az a hely, ahol egy jó társaság, otthonos, a múltat idéző, a jövőbe vetet hitet tápláló gondolatokat tud cserélni, miközben felszolgáljuk részükre a nap ételmeglepetését, kiválaszthatják borainkból a hozzá Nekik tetsző fajtákat.

Fontos számunkra, hogy aki ellátogat hozzánk barátságos, meghitt hangulatban egy házias gasztronómiai élményt kapjon.
Mindig friss, szezonális hazai és külföldi alapanyagokat használunk, amihez természetesen jó minőségű borok is társulnak!

Várjuk családok, baráti társaságok, jelentkezését. Szívesen biztosítunk lehetőséget kisebb céges rendezvényeknek.

A ház rendezvényei zártkörűek. Kényelmes, étkezéssel egybekötött programra 10-12 főt tudunk fogadni, de céges előadásokra 20 főt is le tudunk ültetni, nekik is szolgálva némi gasztronómiai élménnyel.

Kapcsolat felvétel lehetőség, ill. felvetődő kérdésekre válaszolunk:

info@randevuz6.hu email címen, vagy a 30-820-1750 telefonszámon.

Legfrissebb hírek:

Rendezvények: